Är det dags för företaget att hålla konferens? Kul! På en konferens kan man diskutera allt möjligt gällande arbete och företag, men man kan även skapa en närmare relation till varandra, bygga på teamkänslan och göra något minnesvärt. Det finns mängder med olika aktiviteter som rekommenderas till konferenser. Vissa är lugnare och involverar mingel och provsmakning av lyxiga viner. Andra aktiviteter är mer fartfyllda, t.ex. laserdome eller paintball.

Paintball kanske inte passar alla i smaken, men om du har ett arbetslag som mer än gärna vill utmana varandra på ett lite hårdare sätt är paintball ett grymt alternativ. Här delar man upp sig i två stycken lag och tävlar om vilket lag som kan ”skjuta ner” de andra först. Aktiviteten i sig är inte speciellt kostsam, men om du som företagare ändå behöver hjälp med finansiering av ditt paintball-event kan du vända dig till Qred. Hos https://qred.com/se/ kan du ansöka om företagslån snabbt och enkelt och får sedan ett svar inom loppet av bara 3 minuter.

Utrustning på köpet

Det finns flera orsaker till varför ni bör välja att spela paintball som event på er konferens. Eftersom man måste jobba tillsammans i lag så kommer sammanhållningen att bli mycket starkare. Man måste även se till att peppa varandra mycket, vilket bygger upp lagkänslan.

Sverige erbjuder mängder av bra platser och företag dit du kan vända dig för att boka in en omgång paintball för ditt företag. Är det ett specifikt datum som ni har riktat in er på så försök att vara ute i så god tid som möjligt. I de allra flesta fall behöver man inte tänka på att ha med sig någon speciell utrustning. Företaget som anordnar paintball kommer att erbjuda er möjlighet att låna all utrustning på plats. Det kan t.ex. handla om att ni får 200-300 skott var, en heltäckande overall som skyddar dina kläder, ett gevär, en mask och gas.

Har ingen av er spelat paintball tidigare? Ingen fara! Man behöver inte ha kunskap eller erfarenhet för att kunna vara med på paintball-eventet. Majoriteten av alla företag som erbjuder paintball ser nämligen till att det finns professionella och kunniga handledare på plats som hjälper er att komma igång.

Vad kostar det?

Hur mycket er omgång paintball kommer att kosta är väldigt svårt att säga. Priset kommer antagligen inte att sättas per person som gäller när man bokar privat. Om paintballföretaget tar emot grupper och företag för event så har de troligtvis också andra priser för större grupper. Även här kan det vara en god idé att vara ute i god tid. På så sätt hinner du ringa runt till flera olika företag för att säkerställa att ni hittar ett bra paintball-ställe och inte spräcker konferensens budget.