Har du funderat på att gå med kompisarna och spela paintball? Då finns det massor med sköna ställen i Stockholm att vända sig till. Stockholm är en väldigt stor stad med mycket att erbjuda och

detta gäller naturligtvis även när det kommer till olika sporter. Paintball kan mycket väl liknas med en sport, men med skillnaden att inte speciellt många utövar den på en daglig basis. Paintball är kanske främst vanligt i samband med möhippor, svensexor, teambuilding på företaget eller bara när man vill ha en annorlunda upplevelse.

Vad går paintball ut på?

Paintball går ut på att flera personer, uppdelade i två grupper, ska tävla mot varandra om vem som kan skjuta flest färgbollar på motståndarlaget. Till sin hjälp använder man sig av paintballgevär och många menar att färgpatronerna kan kännas rätt ordentligt när de träffar huden. Trots det är det både vuxna och barn som gillar att utöva paintball som sport eller vid ett enstaka tillfälle.

Det är inte ovanligt att man är rädd för att testa på paintball, av den anledningen att många säger att det kan göra lite ont. Är du intresserad av paintball så behöver du inte oroa dig. Det finns olika nivåer och även olika styrkor på paintballgevären som används. Ett barn som spelar paintball kommer inte att behöva stå emot samma styrka från en kula som en vuxen. Ni kan själv be om detta i samband med bokning.

Paintballcenter i Stockholm

Du behöver inte bunkra upp med hostmedicinen nipaxon innan en paintballmatch, men några ipren eller alvedon är inte helt fel. Du kommer nämligen att behöva använda hela kroppen när du spelar och få ta emot en och en annan smäll, om du inte är väldigt skicklig förstås. Här nedan vill vi tipsa om ett flertal ställen i Stockholm som du kan vända dig till när du vill boka en paintballmatch.

  • Paintball Torpet
  • Spelapaintball Farsta
  • Spelapaintball Tullinge
  • Delta Force Paintball

På de allra flesta ställen kan du välja mellan både inomhus paintball och paintball utomhus. Det gör att paintball är något som kan utövas under alla årets dagar. Är det vinter och snö kan det vara skönast att spela på en av de häftiga inomhusbanorna och är det sommar är det lika bra att spendera tiden utomhus.

Boka paintball i Stockholm

Att boka paintball i Stockholm är verkligen inte svårt. Det enda du behöver göra är att ringa till ett paintballcenter som du vill använda dig av och kolla om det finns några lediga tider de datum som du önskar. I vissa fall kan du till och med boka över nätet, men har du samtidigt frågor är det alltid bäst att först slå en signal. Då kan du t.ex. kontrollera åldersgräns och liknande.